Вести

Марковић: СзС признао да води бруталну кампању против Вучића

Савез за Србију (СзС) коначно је признао да води најбруталнију кампању против председника Србије и СНС-а Александра Вучића и функционера те странке, изјавио је народни посланик и члан Главног одбора Српске напредне странке Александар Марковић реагујући на наводе Демократске странке (ДС) да су активисти СНС-а јутрос наводно напали активисте СзС-а који су делили новине на Миријевској пијаци.

Марковић сматра да су објављујући такве наводе у СзС-у признали да тај савез стоји иза разних непотписаних памфлета, новина и летака у којима се води кампања против Вучића и СНС-а.

''То њихово признање се огледа у саопштењу Демократске странке Звездаре на званичном фејсбук налогу у којем кажу да су њихови активисти на Миријевској пијаци делили управо те непотписане памфлете и новине, које служе само као наставак бруталне и прљаве кампање против Вучића и функционера СНС'', рекао је Марковић.

Марковић сматра да је то део шире кампање коју спроводе Драган Ђилас, Мариника Тепић, Бошко Обрадовић, Вук Јеремић, Мирослав Алексић и остали функционери СзС-а који свакодневно понављају и пласирају лажи и измишљотине уперене против Вучића и СНС-а.

Марковић је поставио питање од ког новца је Ђилас штампао и дистрибуирао летке, памфлете и новине које деле активисти СзС-а.

''Да ли је то од оних 619 милиона евра које је зарадио? А друго питање је зашто је изабрао Бранка Миљуша да уређује те назови новине? Какве квалитете има Миљуш да може да уређује новине'', упитао је Марковић.

 

 

Извор: Танјуг