Вести

Месаровић: Опозиција не бира средства да ослаби Србију и Вучића

Министарка привреде Адријана Месаровић изјавила је да опозиција не бира ни средства ни начин у покушајима да ослабе Србију и њеног председника Александра Вучића.

Министарка је, коментаришући нападе опозиције на председника Србије, навела да њихово удруживање иде до граница бизарности.

"Од једне певачице коју су до јуче пљували због њених "веза" са Србијом, понашања и наратива које заступа, сада су направили "хероину" и то само зато што је почела да пљује председника Србије. Сутра ће наћи неку нову певачицу, глумицу, водитељку, неку нову "првоборкињу" против Србије", рекла је Месаровић.

Додаје да овакве изјаве опозиције не треба никога да изненаде јер, како наводи, прљави тајкунски новац у служби регионалних медија, а уз подршку западних центара моћи, служи искључиво слабљењу Вучићеве позиције у тешким и изазовним временима за нашу државу.

Месаровић истиче да је "игра на распаднуту и искомпромитовану опозицију слаба карта, а да су им јаче карте спонзорисане, такозване грађанске организације и наводни еколошки покрети".

Према њеним речима, све већи успех Србије, који напред гура цео регион, чини све нервознијима оне који Србији гледају у леђа.

"Зато им је највише крив председник Вучић и то никада неће моћи да му опросте, што их претиче у међународном политичким угледу, економији, животном стандарду. Ипак, неће проћи сви ти напади, лажи, претње, покушаји да се од Србије направи слабашна државица, као она од пре 2012. године за време власти жутог пљачкашког режима", рекла је Месаровић.

Поручује да неће успети да врате Србију у време њене највеће пропасти, нити ће успети да отму државу од народа.

"Неће успети да сломе најбољег председника Александра Вучића", рекла је министарка Месаровић.

 

 

 

Извор: Танјуг