Вести

Михајловић: Част је бити део успешног тима који води Србију

Чланица Председништва СНС Зорана Михајловић посетила је данас месне одборе СНС у Врању, где је у разговору с члановима и активистима странке поручила да је част и задовољство бити део успешног тима који Србију води напред.

Наводећи да странка сутра обележава 10 година од оснивања, Михајловић је рекла да жели да с члановима СНС Врања подели "срећу и задовољство што ради са много сјајних, позитивних и успешних луди, као и посебно задовољство које има, а то је једна од блиских сарадница председника Александра Вучића".

Честитајући чланству и активистима на великом успеху странке, која је "убедљиво најјача партија на југу Србије", Михајловић je поменула резултате постигнуте у последњих неколико година, наводећи ауто-пут од Владичиног Хана до Врања, а ускоро и кроз Грделичку клисуру, обновљене пруге, улагања у комуналну инфраструктуру и хиљаде нових радних места на југу Србије.

"Коридор 10 није само асфалт, већ је и магнет за инвестиције. Показали смо да за разлику од наших претходника ми не затварамо фабрике, не избацујемо људе на улицу, већ налазимо нови посао за њих", рекла је Михајловићева, а чланству СНС у Врању поручила да их резултати које је остварила СНС обавезују да буду пример другима, да својим радом и залагањем покажу како се бори са Србију, за Врање, као и за Пчињски округ.

 

 

 

Извор: Танјуг