Вести

Михајловић: Ђилас поново хоће власт без избора

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да нова претња протестима лидера ССП Драгана Ђиласа показује да овог политичара и његове партнере не интересује бољи живот грађана, већ искључиво власт и њихови лични интереси.

"Верујем да грађани од политичара, било да су у власти или опозицији, не желе да виде огољену борбу за власт, већ политичку борбу идеја и програма, која треба да донесе могућност избора између различитих опција и на крају, бољитак за све грађане. Српска напредна странка, и кад је била у опозицији, предлагала је решења, и никад није бежала од избора. Нажалост, изгледа да Ђиласа не занима интерес грађана, већ само како да се врати на власт, због сопствених интереса", рекла је Михајловић.

"Сигурна сам да је грађанима још свеже сећање на протесте на којима лидери и присталице опозиције позивају на насиље и упадају у институције, покушавајући да дођу на власт без избора. Уверена сам да грађанке и грађани добро памте и моторну тестеру у РТС-у, ношење вешала улицама Београда и увредљиво и насилничко понашање према женама и да не желе такве сцене да гледају поново", рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг