Вести

Михајловић: Грађани бирају оне са којима ће живети боље

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике Зорана Михајловић изјавила је да грађани бирају оне политичаре са којима ће живети боље, а не оне који су им остављали дугове, док су себи стварали богатство, алудирајући на лидера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа.

Михајловић је рекла да грађане за политичара не опредељује колико ко има новца и фирми, већ шта може да уради да се у Србији живи боље и да грађани бирају оне с којима ће живети боље, а не политичаре који се боре само за себе.

"Кад грађани погледају шта је Драган Ђилас оставио иза себе као политичар, а шта је стекао за себе, јасно је да му је у бављењу политиком лични интерес био изнад јавног интереса и бољитка грађана и државе", навела је Михајловић.

Михајловић је рекла да грађани бирају оне који раде тако да се у Србији живи боље, да буде више фабрика, ауто-путева, модерних пруга, да држава буде стабилна и да напредује, а не оне који су, док су себи стварали богатство, свим грађанима остављали дугове.

"Због тога политичари попут Драгана Ђиласа и беже од избора, јер знају да их грађани не желе на власти. Људи у Србији виде кад се неко бори за њих, кад је отворен да чује њихове проблеме, чак и кад не може одмах све да реши", наводи Михајловић.

Исто тако, додаје, грађани виде и кад их неко обмањује, нудећи им лажна обећања, док ради у свом личном интересу.

 

 

 

Извор: Танјуг