Вести

Михајловић: Грађани Србије су већ једном рекли шта мисле о Ђиласу

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да су грађани Србије већ једном рекли шта мисле о бившем градоначелнику Београда и лидеру ССП Драгану Ђиласу као политичару, и додала да иза његових обећања не стоји никакав програм осим напада на политичке противнике.

"Грађани Србије нису заборавили како су живели и како је изгледала Србија у време кад је на власти био Драган Ђилас. Нису заборавили да они који данас обећавају веће плате и пензије су исти они који су оставили државу пред банкротом, са малим угледом у свету, који нису завршили ни Коридор 10, и иза којих није остао ни километар не само изграђене, него и реконструисане железнице", рекла је Михајловић.

"Јасно је да Ђилас покушава да скрене пажњу са других питања која се везују за његово име, којима треба да се баве надлежни органи. Али то није оно што занима грађане, они виде да се ови политичари баве собом и својим политичким противницима, док грађани траже одговорност, резултатe и јасан програм", наводи Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг