Вести

Михајловић: Грађани виде ко се бори за интересе Србије

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да је наставак дијалога Београда и Приштине у Бриселу важан за стабилност региона и будућност Србије и да опозициони политичари који то користе за напад на председника Србије показују колико су неодговорни, као и да их не занима ништа осим сопственог интереса.

“Као да није довољно што председник Србије и српска делегација са друге стране преговарачког стола имају косовске Албанце који нису заинтересовани за компромисно решење и не поштују ни оно што су сами потписали, него је изложен и нападима политичара из Србије. Не занима их зашто Приштина не поштује своје обавезе кад је реч о енергетици, већ само како да нађу било какав повод да нападну председника Србије и изговоре најгоре увреде на његов рачун”, каже Михајловић.

Михајловић додаје да су најгласнији у нападима на председника Вучића политичари у чије време је Србија много тога изгубила на Косову.

“Али, варате се ако мислите да ћете освојити симпатије грађана вређајући председника који заступа српску страну на преговорима у Бриселу и брани интересе Србије. Грађани виде ко се данас бори за интересе Србије, а ко користи данашњи дан да покуша да сакупи неки политички поен. Увреде које износите говоре о вама и због тога и немате поверење грађана”, наводи Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг