Вести

Михајловић: Јеремић би дa се свети грађанима јер га не желе на власти

Потпредседница Владе Републике Србије, министарка рударства и енергетике и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да је лицемерно да председник Народне странке Вук Јеремић говори о забрани запошљавања у јавном сектору, кад се зна како је изгледала Србија после власти њега и његових политичких партнера.

“Јеремић као да жели да се освети грађанима Србије што га не желе на власти и што му нису заборавили ни свађање са светом, ни удаљавање Kосова од Србије као последицу његових иницијатива. Годинама је Србија била земља у којој је било све мање и мање посла и која је економски у готово свему заостајала за суседима. Забрана запошљавања је и уведена као привремена мера у оквиру фискалне консолидације да би се држава спасила банкрота, у који су је увели они који су заједно са Јеремићем били на власти”, рекла је Михајловић.

“Грађани Србије не желе да се врати време у којем је Србија била земља без посла и без наде и то су јасно и поручивали сваки пут кад су на изборима имали прилику да кажу шта мисле о Вуку Јеремићу као политичару. Људи у Србији желе да виде земљу која се развија, која гради путеве и пруге и привлачи инвестиције, и у којој ће млади људи моћи лакше да дођу до посла, било и у приватном сектору, било да раде за своју државу”, рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг