Вести

Михајловић: Недопустиви позиви Обрадовића на државни удар

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, Зорана Михајловић, рекла је данас да захтев једног од лидера Савеза за Србију да се у Србији догоди државни удар неће проћи, али да то само показује да је реч о политичарима који су у стању и државу да жртвују само да би се докопали власти.

"После упадања у институције, провоцирања насиља и разних перформанси, лидер Двери, Бошко Обрадовић, дошао је на нову идеју како да дође на власт без избора, и то тако што ће позвати на државни удар. То само показује о каквим политичарима је реч, онима који би жртвовали и саму државу, само ако би им то дало шансу да дођу на власт, јер им је јасно да их грађани не желе", рекла је Михајловић.

Михајловић истиче да Обрадовић наставља са бестидном политиком плашења грађана Србије избеглицама, чиме подржава све оне маргиналне групе са профашистичким идејама које би да спроводе неку своју личну "правду" над мигрантима.

"Бојкот није изговор да грађани не знају за шта се свака странка или политичар залаже, па би било добро да се и остали лидери Савеза за Србију изјасне да ли је оно што говори Бошко Обрадовић и њихов став", додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг