Вести

Михајловић: Ништа више у Србији није далеко

Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. др Зорана Михајловић, отворила је, заједно са председником Републике Србије Александром Вучићем, мултимедијалну изложбу “Србија 2019. – година инфраструктуре: Ништа више није далеко”, на којој су приказани остварени резултати и нови пројекти у области инфраструктуре, грађевинарства и саобраћаја.

Михајловић је рекла да је њен главни утисак о оствареним резултатима у инфраструктури да после свега што је урађено ништа више у Србији није далеко.

“Мој утисак је да смо са сваким километром изграђеног ауто-пута, са сваким километром рехабилитованих пруга, са сваком новом линијом “Ер Србије”, са сваком новом зградом у „Београду на води“, са сваким динаром уложеним у водни саобраћај, враћали наду и веру да Србија може да направи велике ствари”, рекла је Михајловић.

Михајловић је нагласила да је 2019. година резултат свих нас, јер је резултат у инфраструктури резултат и политичке стабилности Србије, и њене буџетске и финансијске стабилности и отварања нових поглавља у преговорима са Европском унијом.

“Хвала председнику Вучићу, који је био уз нас и као председник Владе и као председник Србије, тако да данас можемо да покажемо шта смо урадили за грађане Србије”, рекла је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг