Вести

Михајловић: Опасно је да се изјаве Беливука користе за напад на Вучића

Потпредседница Владе Србије, проф. др Зорана Михајловић, рекла је  да је веома опасно да се изјаве вође озлоглашене криминалне групе, које су се појавиле у медијима, користе за напад на председника Србије Александра Вучића и његову породицу.

“Зар има неког ко ће да поверује тврдњама које долазе од човека код којег је пронађена машина у којој су млели људе? Наравно да ће да каже било шта не би ли повећао своје шансе да изађе са места на којем се тренутно налази. Верујем у наше правосудне органе и да ћемо у судском процесу сазнати пуну истину о свему што је радио криминални клан Вељка Беливука”, каже Михајловић.

“Али, не бисмо смели да заборавимо да су убиству покојног премијера Зорана Ђинђића претходили бројни напади у медијима и покушаји његове криминализације. Надам се да они који би користили и тврдње вође најгорег криминалног клана, само како би нападали председника Вучића, не призивају такав сценарио. Дубоко верујем да је Србија данас земља са снажнијим институцијама, која неће дозволити да се тако нешто понови”, наводи Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг