Вести

Михајловић: Опозицији важни само лични интерес и запоседање власти

Лидерима опозиције, од Драгана Ђиласа, преко Вука Јеремића, до Бошка Обрадовића - једино је важно да утврде колико се људи одазвало на њихове протесте, док их нимало није брига за било какве идеје и решења која би помогла грађанима и држави, изјавила је чланица председништва СНС-а Зорана Михајловић.

„Сви они су, нажалост, још једном показали да их проблеми обичних грађана не занимају, већ им је само важно колико су људи окупили. Помешали су матаматику и политику и тиме само доказују да су им важни само лични интерес и запоседање власти“, нагласила је Михајловић.

„Док се опозиција пребројава, мери метре и површине које је заузела током шетње, Влада Србије и председник Србије Александар Вучић траже нова решења за даљи економски раст земље, као и проналажење компромисног решења за Косово“, додаје Михајловић.

„Нека они слободно шетају, јер Србија је демократска земља која је кандидат за чланство у ЕУ. Али од шетњи нема хлеба, што би рекао народ, и шетњом се неће решити ниједан проблем. За решавање проблема грађана Србије потребан је само велики рад. Зато, ми ћемо наставити да радимо, они нека шетају, а грађани ће да одлуче кога желе, раднике или шетаче“, каже Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг