Вести

Михајловић: Поносни смо да грађанима покажемо резултате

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС Зорана Михајловић оценила је да асфалтирање најтеже деонице ауто-пута кроз Грделичку клисуру и нове фабрике најбоље говоре о раду Владе Србије и резултатима које је остварила Српска напредна странка.

"Политика СНС је политика одговорности и резултата и сталног дијалога и полагање рачуна грађанима Србије. Поносни смо на то што иза себе имамо резултате које грађанима можемо да покажемо. Кампања председника Александра Вучића ''Будућност Србије'' прилика је да грађани виде и нов, модеран ауто-пут који је изграђен на најтежим деоницама кроз Грделичку клисуру и нове фабрике које су отворене уз Коридор 10", сматра Михајловић.

Михајловић каже и да је важно да се, уместо увреда и претњи насиљем, поново подстакне дијалог о питањима која притискају грађане и да сами грађани имају прилику да кажу шта је још потребно да се уради како би живели боље.

 

Претње новинарима недопустиве

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС-а, проф. др Зорана Михајловић, осудила је претње упућене запосленима на телевизији Н1 и њиховим породицама и поздравила брзу реакцију полиције која је ухапсила осумњиченог.

"Претње новинарима и претње дизањем зграда телевизија у ваздух недопустиви су у цивилизованом и демократском друштву. Важно је да је полиција одмах реаговала и у најкраћем року ухапсила осумњиченог, али је важно и да као друштво пошаљемо поруку да су претње насиљем недопустиве, ма од кога долазиле и ма коме биле упућене", навела је Михајловић.

 

Од Лондона пуна подршка Србији у приступању ЕУ

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, састала се с британским министром за Европу сер Аланом Данканом, с којим је разговарала о сарадњи Србије и Велике Британије, као и о европском путу наше земље.

"С министром Данканом разговарали смо о свим споразумима које наше две земље треба да заједно усагласе. Разговарали смо и о инфраструктурним пројектима у Србији и регионалном повезивању у оквиру Берлинског процеса. Од министра Данкана добила сам уверавања да ће Британија пружити пуну подршку Србији ка пуноправном чланству у Европској унији", изјавила је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг