Вести

Михајловић: Тадић још жељан власти, али грађани нису жељни њега

Потпредседница Владе и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да су унапред осуђени на неуспех покушаји бившег председника Србије Бориса Тадића да промени прошлост и да улепша слику о времену док су он и његови сарадници владали Србијом.

“По свему што говори, изгледа да је Борис Тадић и даље жељан власти, само што грађани Србије више нису жељни њега. За разлику од Тадића, који покушава да улепша сећање на период док је био на власти, како би се заборавило шта је све пропустио да уради док је водио политику извињавања, грађани не желе да се враћају у прошлост. Итекако се добро сећају како је изгледала Србија у време његове власти, колико су чекали да се заврши Коридор 10, колико се чекало на грађевинске дозволе и где је тада била Србија по развијености”, каже Михајловић.

“Без обзира на све, не приличи бившем председнику Србије да говори како је демократија само кад већина грађана гласа за њега, а кад подржавају неког другог, да то више није демократија. Ако жели и даље да се бори за власт, онда мора да прихвати да су грађани ти који бирају, а не да он бира њих”, додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг