Вести

Михајловић: Тадићеве лажи наставак политике напада на председника Вучића  

Потпредседница Владе и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, реагујући на изјаву Бориса Тадића у којој оптужује председника Александра Вучића да је инспиратор графита којима му се прети смрћу, подсећа јавност да је председник Вучић први осудио говор мржње и затражио од надлежних органа реакцију.

“Председник државе Александар Вучић први је јавно осудио исписивање таквих графита и затражио реакцију надлежних органа. Нисмо до сада видели да је било ко од представника странака бившег режима икада реаговао на готово свакодневне претње смрћу и увреде које упућују председнику Вучићу и члановима његове породице”, рекла је Михајловић.

Михајловић је додала да Тадић својом изјавом и помињањем председника Вучића жели поново да истакне своју кандидатуру на следећим изборима, а с обзиром на то да је негативна кампања једино чиме уме да се служи, напади на Вучића су логичан след.

“Грађанке и грађани виде резултате које постижу Влада и председник. Тадићеви напади неће никога преварити, јер грађани знају како је изгледала Србија у време када је он био на власти, а како изгледа данас. Али, било би фер и коректно да се овакве лажи не изговарају, посебно што је председник Вучић први осудио говор мржње против Бориса Тадића“, истакла је Михајловић

 

 

Извор: Танјуг