Вести

Михајловић: За разлику од Ђиласа, ми имамо и резултате и план

Потпредседница Владе Републике Србије и чланица Председништва Српске напредне странке, проф. др Зорана Михајловић, рекла је поводом критика председника Странке слободе и правде, Драгана Ђиласа, да је захваљујући одговорној економској политици, спроведеним реформама и улагањима у инфаструктуру, Србија данас земља која може да помогне и привреди и грађанима да заједно што лакше прођемо кроз кризу изазвану пандемијом COVID-19.

"За разлику од Ђиласа и његових партнера, ми имамо иза себе резултате о каквимa они могу само да сањају, имамо јасан план, као и подршку и поверење грађана да наставимо да га спроводимо. Наши политички противници немају ништа од тога, и зато боље да погледају шта су они иза себе оставили и шта данас нуде грађанима и да се запитају зашто их грађани не желе", рекла је Михајловић.

Михајловић је рекла да је крајње лицемерно да о мерама за грађевински сектор говоре политичари који су иза себе оставили неизграђен Коридор 10 и бројне друге незавршене пројекте.

"Иако се силно трудите, не можете да умањите све што је урађено у инфаструктури у претходних неколико година, од завршеног комплетног Коридора 10, изграђеног ауто-пута од Београда до Чачка, више од 550 километара обновљених пруга, три међународна аеродрома, до нових пројеката који ће Србију боље повезати са њеним суседима. Штета што и сами нисте оставили неке резултате иза себе, јер би Србија била данас развијенија", додала је Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг