Вести

Михајловићева Јеремићу: Запаљиви говори и претње нису замена за програм

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, рекла је да запаљиви говори и претње политичким противницима нису и никада не могу бити замена за политички програм.

''Изгледа да председник Народне странке Вук Јеремић недостатак програма покушава да надомести запаљивим говорима и позивима на некакав реваншизам. Али, крајње је неодговорно да неко спасава свој рејтинг тако што ће окретати грађане једне против других, само због тога што припадају различитим политичким опцијама. Да ли тако Јеремић замишља и међустраначки дијалог, као размену претњи са онима са којима се политички не слаже, и коме то може да донесе икакво добро'', рекла је Михајловић.

''Човек који је свађао Србију са суседима, удаљио Косово од Србије и био део власти која је уништавала сваку наду да Србија може да иде напред, требало би да покаже бар толико пристојности да не представља себе као мерило вредности у политици, јер грађани добро памте и његов учинак на власти'', додаје Михајловић.

 

 

 

Извор: Танјуг