Вести

Милош Вучевић подржао листу СНС

Градоначелник Новог Сада и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, Милош Вучевић, подржао је својим потписом листу СНС за предстојеће изборе.

Како је јуче рекао Вучевић, у поподневним сатима, на 8 локација у Новом Саду, граду и приградским насељима, Српска напредна странка, односно листа "Александар Вучић - За нашу децу" кренула је са скупљањем потписа подршке за републичку, покрајинску и градску изборну листу.

“Направили смо једну широку и одговорну коалицију, али пре свега смо захвални и задовољни какав је одзив грађана, захвални грађанима, нашим симпатизерима и члановима који подржавају председника Вучића и политику Српске напредне странке, једну одговорну политику, која се не улагује и не даје олако обећања него води рачуна о свим деловима наше државе. Води рачуна о томе и бори се за то, живи за то, да сутра Србија буде још снажнија и јача, да заиста наша деца живе овде, да остану овде и да вратимо све оне које можемо да вратимо”, рекао је Вучевић.

Вучевић је додао да се “исто то односи на нашу покрајину Војводину и на наш лепи град Нови Сад”.

“Поносан сам што на листама имамо пуно нових кандидата, пуно нових лица и све оно што смо причали у СНС и све оно што је председник Вучић причао није празно слово на папиру или нека мантра која се понављала, то се заиста дешава”, рекао је Вучевић.

 

 

 

Служба за информисање

Српска напредна странка