Вести

Мировић: Опозиција увек на супротној страни од српскe и против српских државних интереса

Председник Покрајинске Владе и члан Председништва Српске напредне странке, Игор Мировић, оптужио је опозиционе политичаре да су увек на супротној страни од српске и против српских државних интереса и народних права.

"Њихов циљ и њихов задатак су - бити увек на страни супротној од српске стране, од наших интереса, од наших државних и народних права. Зато се, као по матрици, односно као звук покварене плоче, увек када су преломни догађаји на помолу, јаве Тадић, Чанак, Јеремић и слични да замуте, отежају, измисле и створе лошу слику о Србији и Србима и настојањима државног врха да пронађе пут у веома тешким околностима и са још тежим наслеђем", навео је Мировић.

Мировић их је, као, како је рекао, један од, по политичком стажу, најстаријих учесника у јавном животу, позвао да се "макар на тренутак зауставе и запитају шта могу да ураде за своју земљу и свој народ, а да то не буде свакодневна јадиковка и мрзитељка према председнику Србије, Александру Вучићу".

"Тако ће можда задобити веће поверење грађана, па ће и бити нешто поштованији на политичкој сцени. Наши људи знају да разликују борце и ствараоце од поданика и нерадника", закључио је Мировић.

 

 

 

Извор: Танјуг