Вести

Мировић: Ове године изградићемо више од 21 км локалних путева

Председник Покрајинске владе Аутономне покрајине Војводина Игор Мировић открио је да ће власти у овој и наредној години завршити изградњу више од 21 километра локалних путева у Западнобачком управном округу.

"То ће становницима Апатина, али и Сомбора и Куле омогућити боље повезивање и већу безбедност у саобраћају. У току су радови на путу Стапар - Сивац, као и на путу Купусина - Бачки Моноштор. Наредних дана посетићу вредне неимаре и уверити се у темпо и квалитет радова", рекао је Мировић.

Мировић је подсетио да је Покрајинска влада из средстава буџета у претходних пет година реконструисала више од 150 километара локалних путева на територији Аутономне покрајине Војводина. 

"Тиме смо учинили да помогнемо локални развој мањих средина. Настављамо даље још јачим темпом јер нас очекује и изградња ауто-путева широм Војводине, што је пројекат од националног значаја и у чему смо дали важан допринос учешћем у припреми пројеката. Хвала свима на заједништву и великом труду! Србија иде напред великом брзином, а Војводина предњачи и учествује у развоју свим срцем", нагласио је Мировић.

 

 

 

Извор: Танјуг