Вести

Момировић: Добити медаљу у овом тренутку је изузетна част

Министар спољне и унутрашње трговине Томислав Момировић добио је златну медаљу за заслуге коју му је уручио председник Републике Србије Александар Вучић на Дан државности Сретење, и истакао да му је част што му је припала награда.

Министар Момировић је додао да је ова Влада урадила много и да је задовољан комплетним резултатом који је постигла.

"Добити медаљу у овом тренутку на овај начин је заиста невероватна част и тешко се може описати речима, не бих желео ја да говорим, образложење је јасно. Мислим да када се слегне и када прође време биће још јасније. Оно што остаје иза нас, оно што нико не може да избрише и да оповргне, ја сам уверен да ће историја тек да оцени на прави начин, а то  су дела", рекао је Моморивић након свечане доделе одликовања.

Министар Момировић је додао да је Влада Републике Србије урадила много у претходном периоду.

"Мислим да смо у претходном периоду урадили много, заиста много, можда и највише у историји. Нисмо се штедели. Ово схватам као признање за све моје колеге, свако од њих је заслужио, уложили смо велику енергију. У овом тиму који води председник Републике Србије Александар Вучић да оставимо неки резултат, оставимо неки печат.  Задовљан сам и поносан на себе, на резултат комплетне владе и уверен сам  да је ово још једна обавеза да допринесемо у наредном периоду", додао је министар Момировић.

 

 

 

Извор: Танјуг