Вести

Момировић: Раскринкана коалиција Јовановић-Ђилас

Реакција члана Председништва Српске напредне странке Томислава Момировића на гостовање Милоша Јовановића и Драгана Ђиласа у синоћној емисији "Утисак недеље".

После синоћне емисије "Утисак недеље" све маске су пале и постало је сасвим јасно да нема говора о две одвојене политике и две одвојене изборне листе. Очито да Милош Јовановић и Драган Ђилас сарађују много ближе и боље него и неке странке окупљене око саме коалиције "Србија против насиља".

Цела операција у Европском парламенту у режији Виоле фон Крамон, Михаела Рота, Клемена Грошеља, Тонина Пицуле и других осведочених мрзитеља Србије, од почетка је део договореног плана Милоша Јовановића и Драгана Ђиласа да се изврши додатни притисак на Србију и председника Александра Вучића. У тренуцима док се председник Вучић и Влада Републике Србије боре да заштите фундаменталне националне интересе, једини циљ коалиције Јовановић-Ђилас је убирање ситних политички поена. Једини проблем за ову двојицу и њихов политички савез је народ Србије који је препознао њихову јефтину политичку игру и забадање ножа у леђа нашој држави и због тога ће их народ још једном казнити!

 

 

 

Извор: Танјуг