Вести

Наставља се СНС акција солидарности „Помозимо комшији“

Активисти ОО СНС Чукарица поново су показали колико се брину о угроженим суграђаним кроз низ акција које су спровели у току данашњег дана, па су тако суграђанки која је лошијег социјалног статуса, а приликом претходне посете наших активиста је затражила помоћ у вађењу личних докумената, помогли да извади нову личну карту. Такође су посетили суграђанку која се отежано креће и снабдели је основним животним намирницама. На  Бановом брду, активисти СНС-а очистили су прилаз МЗ „Благоје Паровић“ од блата које се створило после отапања снега, како би се спречило клизање и обезбедио сигуран приступ пензионерима и осталим грађанима просторијама месне заједнице, у насељу Виногради очистили су простор око МЗ „Бреза 13“ , док су у Сремчици вредни активисти уређивали пешачку зону од окретнице аутобуске линије 511 до Ибарске магистрале, где је после отапања снежног покривача било потребно уклонити суво лишће и смеће. Грађани Сремчице сада могу да шетају и рекреирају се у здравом и безбедном окружењу.

Захваљујући вредним активистима ОО СНС Сурчин, организаовано је низ активности у склопу акције „Помозимо комшији“. Они су данас обишли један арији брачни пар и том приликом им однели преко потребан огрев. Брига о грађанима један је од приоритета и најважнијих задатака за СНС, као и активиста странке. Водећи се том паролом, бечменски напредњаци редовно помажу својим суграђанима. Многе породице су и ове године добиле огрев. На овај начин желимо да се приближимо нашим комшијама и тако сазнамо њихове потребе и проблеме, које ћемо заједничким радом покушати да решимо и тако олакшамо живот нашим суграђанима који припадају социјално угроженим категоријама. У  Добановцима и Јакову активисти су обишли две социјално угрожене породице и и једну суграђанку, и уручили им пакете са основним животним намирницама.  Активисти ОО СНС Сурчин и локалне самоуправе,  чине све у складу са својим могућностима како би се побољшао квалитет живота суграђана.

Омладина општинског одбора Српске напредне странке у Младеновцу обишла је социјално угрожену породицу у месном одбору „Баташево“. Овом домаћинству млади напредњаци однели су на поклон пакете хуманитарне помоћи у виду прехрамбених намирница. Да нечије мало некоме значи много потврдили су чланови овог домаћинства који нису крили задовољство како због помоћи која ће им, како су рекли, добро доћи, тако и због лепог геста и указане пажње. Ативисти  Српске напредне странке у Младеновцу истичу да суграђани којима је потребна подршка и помоћ нису и не смеју бити заборављени и зато ће са сличним акцијама наставити и у наредном периоду.

Активисти  СНС Петровац на Млави обилазили су породице које су у тешком материјалном стању и заједно са Центром за социјални рад Петровац на Млави и Црвеним крстом Петровац на Млави, дељени су пакети основних животних намирница, као и пакетићи слаткиша за децу.

У Пећинцима су активисти СНС-а помогли у припреми огрева старачким домаћинствима.

Српска напредна странка захваљује свима који учествују у акцији „Помозимо комшији“, и позива све оне који желе и могу, без обзира на пол, верску и националну припадност, да се прикључе акцији.