Вести

Недимовић: Битно је да људима дамо мотив и могућност да раде

Члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић разговарао је са пољопривредницима из Велике Крсне и Кораћице у општини Младеновац, о подстицајима у пољопривреди и будућим улагањима како би се створили још бољи услови за пољопривреднике.

„Људи су приметили да постоје позитивне промене у пољопривреди и од Министарства и од Градске управе, како би се њихова пољопривредна производња унапредила“, рекао је Недимовић и додао да је Град Београд поред улагања у инфраструктуру, издвојио 175 милона динара за развој пољопривреде и нагласио да је то основ за напредак у пољопривреди, и да се сваким даном померамо за један корак напред.

Недимовић је указао на то да већина људи не зна која све места припадају Београду и да су села управо та која имају највећу вредност, од њих живи и од њих се храни Београд.

„Пољопривреда је тешка, али је битно да људима дамо могућност и мотив да раде. Уколико 4. марта победи листа „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, имамо прилику да на још квалитетнији начин радимо“, закључио је Недимовић.