Вести

Недимовић: Победа листе СНС омогућиће наставак развоја ловства и туризма у Београду

Члан Председништва Српске напредне странке Бранислав Недимовић обишао је Ловачко удружење “Београд“ у Ковилову на Палилули, где је поручио да град Београд и држава улажу у развој ловста и туризма и да ће победа листе „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ омогућити наставак тог развоја.

„Јако је важно рећи да град Београд и држава доста помажу и мислим да ћемо након победе листе „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ имати  још више прилике да помогнемо оваквим људима који вредно раде сваки дан“, рекао је том приликом Недимовић и додао да се додатним улагањем у инфраструктуру, ловство и туризам још више развијати у Београду.

Ловачко удружење „Београд“ са Недимовићем је обишао и члан Председништва Александар Јовичић који је нагласио да ово удружење представља велики потенцијал Палилуле и Београда, јер омогућава даљи развој не само ловства већ и туризма уопште.

Уколико победи листа  „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ можемо очекивати да и ова делатност у Београду заживи, што ће додатно утицати и на развој туризма у нашем главном граду, а самим тим и више новца у буџету“, рекао је Јовичић.

Недимовић и Јовичић су позвали све да 4. март заокруже број 1 и подрже одговоран тим Српске напредне странке, јер тако дају свој глас наставку развоја и модернизације Београда.