Вести

Нека овај Бадњи дан буде последњи дан одрицања у Србији

Ми хоћемо, ми који припадамо СНС, хоћемо да донесемо бољи живот у ову нашу мученицу Србију, да јој се роди, да јој се оплоди и зато позивамо и оне који нису са нама и оне који су против нас, а нисмо ником непријатељи, изгледа служимо само другима да доказују како им треба непријатељство,све их позивамо да поведемо Србију. Ми ћемо да формирамо широки народни покрет у коме има места за све људе добре воље, за све оне који осећају да Србија полако тоне и  нестаје, за све оне који знају да ниједну српску светињу на Косову никада никоме не смемо да дамо и за све оне који знају да од овог пута којим смо кренули, са којег мислимо да сарађујемо са ЕУ, само без наше кривице можемо да одустанемо.

Од свега може да се одустане, драга моја браћо и сестре, али не може од државе и не може од народа, не може од вере, не може од породице. Србија је толика колика јесте, не тражимо да буде већа ни једну стопу, ниједан педаљ, не дамо да буде мања. Ја вас у име ове деце молим да својим комшијама и пријатељима кажете да нам је потребно много више разума, мира, сарадње, разумевања, да је време за свађе прошло, да ће у Србији доћи до промене не само власти него до промене схватања српског, а посебно косовског морала и косовске етике.

Зато вас све поздрављам, нашим великим поздравом “Мир Божији, Христос се роди“. Нека је Бог нашао у вама место где може да почива. То вам је знак да  вам је душа чиста, да су вам мисли чисте. Ми данас потпуно смирено и сутра на исповести, на  причест потпуно смирено излазимо пред Бога уверени да грех нисмо направили, да смо можда починили грешку несвесно, али грешку за коју ћемо ми да испаштамо, а не наш народ.
Све вам најбоље желим. Мир Божији, Христос се роди!