Вести

Неозбиљност и неодговорност власти

Дакле, скандалозно понашање режима је досегло границе какве нико није замислио и помислио да је могуће да достигну и зато смо ми говорили што пре да распишу изборе, што пре избори да буду, што пре до промена у Србији да дође, тако ће и држава моћи нормално да функционише. Овако 5 дана су биле блокаде путева да би власт прихватила све оно што је првог дана рекла да неће да прихвати. Није да они неће не може да прихвати,  јер нема пара. Па како сад има пара? Где су нашли те паре? Јел јесу музичари или нису музичари, али то показује нажалост да земља у којој живимо, мораће још много воде Савом и Дунавом да протекне да постане нормална и пристојна и да власт у тој земљи буде одговорна према својим грађанима.

Српска напредна странка ће у наредним данима презентовати различите платформе и програме из многих области друштвеног живота, од 9-24. јуна имаћемо много предавања и излагања наших планова, предавање које ће држати амбасадори појединих земаља ЕУ, али и многе планове ћемо ми износити из различитих социјалних сфера, представљати грађанима, а 23. јуна коначан датум биће одржана „Антикорупцијска конференција“. Биће веома значајни учесници из земље и света пре свега, бићете позвани да у томе учествујете.

Обавестићу вас још једну техничку информацију, следеће недеље ћемо и званично отворити просторије за новинаре и бићете позвани на један мали коктел.

Изволите ако имате неко питање?! Ако немате питања, хвала што сте дошли на нашу конференцију!