Вести

Николић: Вучић жели регион мира и стабилности

Члан Председништва Српске напредне странке Милица Николић била је гост емисије Интервју дана и том приликом говорила о геополитичкој и економској ситуацији у Србији и региону.

Николић је истакла да се регион бави Србијом и председником Републике Србије Александром Вучићем, што показује колико је наша земља напредовала.

"Сваког дана се медији из региона баве Србијом, а њихови политичари не раде на унапређењу својих земаља. Јасно се види колики је напредак Србије у односу на земље из региона. Председник Вучић је поставио добро питање на које нико није одговорио. Интервју у "Авазу" је добар показатељ колико је Србија напредовала", рекла је Николић.

Николић је додала и да политичарима из региона смета Свесрпски сабор и српско јединство.

"Они се баве, уместо решавањем неких својих круцијалних питања, нападима и мржњом над председником Вучићем. Изјаве мржње не долазе само из Сарајева, већ и из Загреба. Њима смета српско јединство и Свесрпски сабор, а нама не сметају њихова окупљања. Све време позивамо на мир и стабилност и економски развој региона, али то њима не одговара", закључила је Николић.

 

 

Извор: Информер