Вести

Обрадовић: Циљ опозиционих политичара је пуна градска каса

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић и чланица Главног одбора Дубравка Филиповски обишле су насеља Болеч и Калуђерицу у општини Гроцка и том приликом поручиле грађанима да гласају за људе који су направили велике резултате у Београду, који су улагали и стварали управо за њих, и радили на томе да им омогуће боље услове за живот.

Обрадовић је, обилазећи зелену пијацу у Болечу и разговарајући са више десетина суграђана, закључила да су грађани највише били заинтересовани за разлог великог напада опозиционих политичара у Београду на Александра Вучића. Објаснила је да су управо постигнути резултати и да је „пуна каса“ града Београда једини циљ опозиције, како би поново наставили да се богате на рачун Београђана.

„Оно што смо затекли када смо преузели бригу о градској каси је дуг од 1,2 милијарде евра, задужења кроз различите кредите које би враћала наша деца. Ми смо направили велике уштеде, већ смо и наменски трошили средства, плаћајући и покривајући оно што су редовна дуговања према грађанима Београда. Управо тако пуна каса занима и Ђиласа и Јеремића и Јанковића и Шапића. Поново доћи до тих средстава и прелити их у своје џепове је једини циљ опозиционих политичара у Београду. Због тога грађани Београда не треба да размишљају ни једног трена за кога да гласају 4. марта. Гласајте за људе који су направили велике резултате, за људе који су направили велику уштеду, за људе који су тражили што више средстава да се обнове путеви, школе, вртићи, болнице, здравствене установе, инфратруктурни објекти који су важни грађанима, места где људи свакодневно функционишу. То јесте најважније, да људи виде да су улагали и стварали за њих, да се њима омогуће бољи услови за живот“, поручила је Обрадовић.  

Додала је и да Српска напредна странка ради на равномерном развоју целог Београда, да грађани и централних и рубних општина имају пристојне услове за живот и позвала грађане да 4. марта изађу на изборе за градску скупштину града Београда и заокруже број 1, листу „Александар Вучић-Зато што волимо Београд!.