Вести

Обрадовић: Грађани ће недвосмислено подржати листу „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“

Са суграђанкама у Барајеву о резултатима, али и будућим пројектима листе „Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“, разговарале су потпредседница ГО СНС Марија Обрадовић и чланица ГО Дубравка Филиповски.

Неке од тема, према речима Марије Обрадовић, били су подстицаји Града Београда за развој женског предузетништва и подстицаји у пољопривреди.

“Постоје посебне субвенције и олакшице за жене које су носиоци пољопривредних газдинстава и то јесте занимљиво за рубне општине у Београду. Када погледате колико су и Град Београд и Република одвајали новца да додатни бодови заправо буду младим женама, које су носиоци пољопривредних газдинстава, а зашто. Зато што је нама важно да младе жене и млади брачни парови остану на својим имањима, на својој земљи. Да ту праве породице, и да земљу искористе за напредовање свог посла и за развој своје породице”, сматра Обрадовићева.

Обрадовићева истиче да је неопходно да се повећају и социјална давања, на чему су Град Београд и Република радили протеклих година.

„Примања за новорођене бебе су 10.000 динара, а за маме у социјално угроженим категоријама још 25.000, уз тих редовних 10.000 које добијају све маме у Београду“, рекла је Обрадовићева, која је зкључила да сви 4. Марта треба да изађу на изборе и заокруже листу људи који су били уз грађане и претходне четири године.

„Листа број 1 „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“ је заправо листа људи који су направили одличне резултате, људи нам на сваком месту дају подршку и признање за оно што смо урадили. На првом месту велики инвестициони пројекти, уштеде у буџету и брига о људима. То грађани препознају“, завршила је Обрадовићева.

Дубравка Филиповски је рекла да је Град Београд водио социјално одговорну и подстицајну политику у вези са економским оснаживањем жена.

„175 милиона динара на годишњем нивоу за развој газдинстава у области пољопривреде су само један од начина Града Београда за развој пољопривреде у приградским општинама у Београду. Најважније је да је Град дао снажну подршку и подстицај младим женама и младим људима за развој сопственог бизниса“, сматра Филиповски.

Обрадовићева и Филиповски су изразиле уверење да ће грађани 4. марта недвосмислено подржати листу „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“.