Вести

Обрадовић: СНС је прикупила 50.000 потписа, предаја у подне

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке и народна посланица Марија Обрадовић изјавила је да је СНС прикупила око 50.000 потписа подршке изборној листи те странке за предстојеће парламентарне изборе, коју ће данас у подне предати Републичкој изборној комисији.

"Ми смо јуче, у експресном року, у целој Србији прикупили око 50.000 потписа, који се сада проверавају у централи СНС и у 12 сати ћемо предати те потписе", рекла је Обрадовић.

Обрадовић је навела да је прикупљено много више потписа од 10.000, колико је по закону потребно, те оценила да је то знак да су грађани препознали оно што је СНС радила претходних година и да желе да их подрже да тај посао наставе.

"За мене је то још један знак да све што смо радили грађани препознају и подржавају нас да наставимо даље и да, као што се каже у нашем програму Србија 2025, направимо земљу будућности и напретка", рекла је Обрадовић.

Обрадовић је додала да ће напредњаци у кампањи детаљно објаснити шта ће се радити у наредном периоду, наводећи да ће СНС имати митинге у свим окрузима Србије и да ће кампања почети и завршити се на југу Србије. Такође, планиран је и велики митинг у Београду, додала је Обрадовић.

Обрадовић је позвала грађане да на дан избора изађу у што већем броју и да је највећа опасност уколико неко мисли да не мора да изађе "јер се зна да ће Вучић да победи".

Обрадовић је поручила да је неопходно да се политика врати у парламент, место у којем се обликује живот у Србији.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Прва