Вести

Обрадовић: СНС ради заједно са грађанима јер воли Београд

Потпредседница Главног одбора Марија Обрадовић и чланица Главног одбора Српске напредне странке Дубравка Филиповски разговарале су са грађанима насеља Ресник у општини Раковица где су поручиле да све што ради Српска напредна странка, ради као тим, заједно са грађанима, јер воли Београд.

Обрадовић је у разговору истакла да је веома важно што се резултатима, у оквиру социјалне политике, узвраћа поштовање и подршка најстаријим суграђанима, имајући у виду да су они били ти који су, у материјалном смислу,  највише били погођени реформама. Додала је да се претходна градска власт неодговорно односила посебно према овој групи становништва,  задуживши Београд у области социјалних давања за око 46 милиона динара.

Подсетила је присутне да је у претходне 4 године градска власт направила велике уштеде, наменмски користећи средства, а посебно је нагласила и то да су сва дуговаља у овој области измирена и да се надокнаде сада редовно исплаћују.

„Оно што сам приметила, да су људи у приградским општинама задовољни и свесни резулатата које је ова власт постигла, и у локалним самоуправама и у граду Београду. Морамо да померамо и ширимо границе, то можемо само озбиљним и посвећеним радом. А све то радимо и ми који смо снажан тим, који води републику и град Београд,  и наши суграђани и то из једног разлога, зато што волимо Београд. Због тога бих још једном позвала све да 4. марта изађу на биралишта и заокруже број 1“, поручила је Обрадовић.