Вести

Обрадовић: Важно је да наставимо са великим инвестицијама у Београду

Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Марија Обрадовић посетила је Домове за стара лица у Овчи и Борчи, где је са најстаријим суграђанима разговарала о предстојећим београдским изборима и одговорној социјалној политици коју спроводи тим Српске напредне странке у Београду.

Обрадовић је нагласила да су најстарији суграђани, упркос реформама које су их највише погодиле, наставили снажно да верују у политику Александра Вучића и Српске напредне странке, јер су домаћинским управљањем јавним финансијама, довели до оздрављења српске економије, што је омогућило да се у овој години повећају пензије и плате.

Обрадовић је искористила прилику и да обиђе страначке штандове у Борчи где је окупљеним суграђанима поручила:

„Ови београдски избори имају једну велику сврху коју морамо сви да разумемо, Београд мора да помера своје границе, Београд може да помера своје границе, само уз снажан тим Српске напредне странке“, рекла је Обрадовић и додала да само уз помоћ грађана, Београд може постати модерна метропола.

Обрадовић је истакла да постоје посебни фондови, намењени пројектима које су за своја насеља предлагали сами грађани Београда, и то је оно чему се до сада није посвећивало довољно пажње.

“Веома је важно да наставимо са великим инвестицијама у Београду, да наставимо да радимо на обновама школа, вртића, домова здравља“, поручила је Обрадовић и нагласила да је управо то брига о људима.

Обрадовић је позвала грађане Београда да подрже резултате и сав напредак који је учињен у претходном периоду. Да 4. марта гласају за листу Александар Вучић - Зато што волимо Београд!“ и наставе да померају границе Београда.