Вести

Одговорићемо власти

- Шта ћете да урадите?
- Већ следеће недеље потписаћемо споразум о сарадњи са НС, ПСС, Вулиновим ПС и неком од влашких партија. Тај уговор може да прерасте у заједничку изборну листу када за то дође време.

- Тадић вас оптужује да бежите од свих суштинских тема...
- Битно је да се његов маркетиншки атеље бави суштином. Али, узалуд бацају димне бомбе. Не могу да замаскирају општу националну и економску катастрофу која се продужава сваким даном њихове владавине. Када Тадић у ”Новостима” говори о рушилачким демонстрацијама, он заборавља да је на нашем митингу убијен Ранко Панић, а да убице нису пронађене. Извињавамо се и што мислимо да су ”Бљесак” и ”Олуја” тешки злочини и што сматрамо да је и Јосиповић морао да се извини. Извињавамо се и суседима што је Тадић својом неискреношћу нарушио односе са њима. Не буди се он сваког јутра са Северином. Он и леже и устаје са СНС која му је ноћна мора.

- Има ли за вас ЕУ алтернативу или не?
- Србија нема алтернативу, а желимо да она буде члан ЕУ.

- Да сте на власти да ли бисте ухапсили Младића?
- Србија има своје међународне обавезе. Нисмо ми ђаци да нас Тадић прозива и пита шта бисмо радили. Нисам видео да се он претргао у хапшењу.

ПОСЛАЛИ СМО НАЈВЕЋУ ПОМОЋ
- Је ли тачно да у Краљеву обнављате куће својим људима?
- У кући коју прву обнављамо живи функционер СПО. Толико о томе. За разлику од Владе која само најављује, ми смо послали појединачно највећу помоћ. Изградићемо пет нових кућа и поправити 50, послали смо девет шлепера грађевинског материјала вредног више од два милиона динара. У понедељак шаљемо још два шлепера грађевинског материјала и контејнере за нужни смештај.