Вести

Орлић: Цела Србија је видела срамно понашање опозиције

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић рекао је да је цела Србија јуче видела да су посланици бившег режима поново показали право лице, односно, лице силеџија. Они, рекао је Орлић, насиље спроводе све време понашајући се дивље, безумно и неартикулисано.

"Они не дају да мајке добију новац, они не дају да пензионери добију веће пензије, не дају да имамо повећање плата, и све друго. Они су ову причу о изборима покушали да искористе. Како сада да стану Алексић, Миливојевић или Тепић пред неког пензионера? За изборе су добили одмах одговор. Хоћете изборе? Ми не кријемо колико их волимо. У наредним недељама ће добити, са великим одушевљењем када ће бити, по законским нормама и оквирима", рекао је Орлић.

"Опозиција мења мишљења од данас до сутра", рекао је Орлић.

"Насиље им је константно. Пре десет дана су говорили да неће изборе, па да ће да иду у блокаде, ако буду. Да ће насилно да спрече одржавање избора, а јуче су рекли да их хоће. Лепо је што су то рекли, јер су највећу странку у Србији обрадовали, ми волимо да чујемо шта народ каже. Тај народ је убедљиво, као никада рекао да подржава политику коју води Александар Вучић", рекао је Орлић.

Орлић је потом истакао да су некадашњи припадници власти људе лагали све време, а то су покушали и сада.

Опозиција, рекао је Орлић, сада жели само, и искључиво да се дочепа фотеље и новца.

"Да људи знају, све се свело на лагање, да би се то показало у протеклих 15, 20 дана. Они су сада све те захтеве преусмерили на националну фреквенцију. Да су сви медији њихово власништво, ништа им не би сметало", додао је Орлић.

Орлић је рекао да се опозицији сва прича о трагедији у "Рибникару" своди на то да узму још новца.

"Они су родитеље те школе увредили најгоре могуће. Сетимо се Маринике, и тапије за бол", рекао је Орлић.

Опозиција жели, власт која се не добија изборима, рекао је Орлић, додајући да они имају по 10 кандидата за министре, председнике, предводнике предузећа.

"Немају право никога да малтретирају, немају право да спроводе насиље. Угрожавате нечију децу, старије људе... Очекујете да ће људи да гласају за њих? Неће. Они зато желе изборе без избора. Њима се прича око избора увек своди на исто. Они желе да нема Александра Вучића. Када би им се испунила жеља, сав хаос би престао. Да га нема на планети, и то је њихов главни услов. А зашто? Јер не могу да га победе никада и нигде", рекао је Орлић.

Како је рекао, припадници бившег режима, јуче су напали скупштинско обезбеђење.

"Они чувају и њих, и штите их. Нису никада наоружани, не носе лично наоружање, нити улазе у скупштинску салу. Дакле, опет имамо фантазије. Помињали су војску, каква војска и глупости. Слагали су, јер је немогуће да објасне људима што су дивљали, гурали и залетали се на друге народне посланике", додао је Орлић.

Човек који је говорио, а који има проблем са болесним дететом, доживео је пакао. Гурали су га, звиждали му, малтретирати га, и шта рећи на све то?", упитао је Орлић.

"Доказано је да је Јовановић лагао, доказано је да је ова што је лупала јуче у клупе лагала за кокошке у Моровићу", рекао је Орлић.

"Они ни не знају шта је на дневном реду, они да знају шта би требало, не би радили шта раде, они само смишљају како да слажу, нападну, и ударе на Александра Вучића", напоменуо је Орлић.

"Једини глас који су јуче испустили је дување у пиштаљке", закључио је Орлић.

 

 

 

Извор: ТВ Пинк