Вести

Орлић: Ђилас у бесу даје ауто голове

Члан Председништва СНС Владимир Орлић оценио је данас да Драган Ђилас у бесу упорно даје ауто голове, јер се зажелео времена када је злоупотребом функције и моћи увећавао сопствени профит за десетине милиона евра, а Београд гурао у дужничко ропство и пропадање.

"Када пита да му се покажу слике онога што је у Београду урађено, одговор је јасан: ено их, приказане на паноима у Скупштини града још пре више месеци", каже Орлић, али додаје да Ђилас то не може да зна, јер у ту Скупштину није крочио годинама, иако је све време примао одборничку накнаду. 

"Није га занимао ни асфалт, ни школе, ни вртићи, ни пензионери. Сигурно је имао „преча посла“ бројећи зараду од камате онима које је претворио у личне дужнике, а са којима се ових дана свађа на тему „ко је већи жути лопов“. Штета што није видео те слике, било би му јасније зашто нема шта да тражи на овим изборима", оценио је Орлић, саопштио је ГО СНС.

Орлић наводи да ће Београђани знати како да одговоре Ђиласу, који је сваког становника задужио за око 700 евра, а да ће допринос дати и пензионери.

"Не само због два милиона евра које им је Ђилас остао дужан, не само због програма које им је одговорна градска власт, након Ђиласовог мрака и девастације свега, омогућила: попут нових клубова за дружење и сениор картица. Учиниће то зато што су свесни да будућност припада њиховој деци и унуцима, а не незаситом Ђиласу, Шапићу, Јанковићу, Јеремићу, Шутановцу, Тадићу, Живковићу и њиховој екипи мрачњака из ружне прошлости", закључио је Орлић.

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг