Вести

Орлић: Драган Ђилас је препродавац магле и рекламних секунди

Највећи насилници, највеће силеџије које ова држава памти су они који су себи ударили рекламу да су против насиља, поручио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић.

"Ови који себи као рекламу ударише натпис да су против насиља показали су да су заправо они највећи насилници, највеће силеџије које ова држава памти. И то су показали и дивљачким понашањем у Народној скупштини. И кад су се залетали као линч-руља у председника Србије Александра Вучића, и када су покушавали да се физички обрачунају са министрима у Влади, с другим народним посланицима, али и када су вриштали, скакали по сали, уништавали народну имовину", рекао је Орлић.

Уочи конститутивне седнице, која ће се одржати у уторак, када ће посланицима бити верификовани мандати, Орлић је у емисији "У рингу" говорио о политичкој и скупштинској арени.

На питање да прокоментарише сличност између њега и Драгана Ђиласа, с обзиром на то да су обојица инжењери, као и да су се бавили медијима, додуше на различите начине, Орлић је рекао да никакве ту сличности не постоје.

"Драган Ђилас није секунд у свом животу провео као инжењер. Он је све време препродавац магле, а пре свега оних рекламних секунди. Осим што се поред тога негде хвали у својој биографији да је шверцовао шунке и бижутерију, нисам приметио да се било чим другим бавио", рекао је Орлић.

Истиче да, за разлику од лидера Странке слободе и правде, људи који воде државу раде за своју земљу и за свој народ.

"А тај Ђилас увек ради само за себе. И кад вам он данас каже да је неки машински мозак, он воли сам себи да тепа на тај начин. А заправо, ако погледате мало прецизније шта хоће да вам каже, он хоће да саопшти свима осталима да су глупи. Јер наводно само он је умео да рачуна проценте тако да заради 20 пута на препродаји секунди. И на јавном сервису, али и на другим местима", истакао је Орлић.

Упитан како коментарише Ђиласове речи да је захваљући „машинском мозгу“ успео да заради новац, Орлић је рекао да кад вам то говори, није он паметан него је само толико безобразан да се лоповлуком још и хвали.

"Како је могуће да нико у овој земљи није наводно зарадио, како то каже Драган Ђилас, 619 милиона евра него само он? Биће да је због тога што је неко овде био спреман да злоупотреби политичку моћ и власт", истакао је Орлић.

Коментаришући политику коју нуде странке окупљене око ССП, Орлић је рекао да их везује исти интерес.

"Своди се на мучно кидисање на једног човека, на Александра Вучића и на његову породицу, на лажи, увреде и покушаје да се оцрни сопствена држава. Покушавали су као чопор дивљих звери, како то воли да каже овај хрватски држављанин Понош, он ту реч много воли, да черече друге људе, односно нечију породицу, укључујући родитеље и децу. Не само покваренијег него буквално од тога одвратнијег нема", оцењује Орлић.

 

 

 

 

Извор: Ало