Вести

Орлић: На изборима у Београду бранићемо целу Србију

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић изјавио је, гостујући на телевизији Пинк, да ће до наставка седнице Народне скупштине Републике Србије доћи веома брзо и да је ту реч о данима.

"Људи могу да буду мирни, ми формирамо и Скупштину и Владу и све како следује у складу са оним што је народ рекао. Дакле, у складу са неприкосновеном вољом грађана која је рекла - апсолутна већина иде у руке оних који представљају политику председника Србије (Александра Вучића) и који су спремни да се за своју државу боре", рекао је Орлић.

Када је реч о поновљеним изборима за Београд, Орлић је навео да ће опозиција бити "још убедљивије поражена".

"На њима ћемо бранити главни град, али и целу Србију", рекао је Орлић.

По Закону о локалној самоуправи београдске изборе расписује председник Народне скупштине Републике Србије, али он још није изабран.

На питање новинара да ли ће остати председник Народне скупштине, Орлић је уз осмех одговорио да је најважније коју ће политику да води Народна скупштина и да одговор на то сви знају.

"То ће бити политика чији је лидер председник државе и која подразумева слободну, суверену и независну Србију, развој и Београда и Србије и сваког града у нашој земљи", рекао је Орлић.

 

 

Извор: ТВ Пинк