Вести

Орлић: Напади на Вучића увек долазе из исте кухиње

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић изјавио је да напади на председника Републике Србије Александра Вучића увек долазе из "исте кухиње".

"То су инсинуације о породици председника, пре свега брату и сину. Реч је о Шолаковим медијима. Дакле, како у Србији, тако и у региону, увек то из исте кухиње долази. И та беспоштедна кампања мржње и беса, тајкуна и лопова из бившег режима је једини њихов одговор на програм "Скок у будућност" председника Александра Вучића и наше државе", рекао је Орлић.

Како је навео, пошто је завршена прича о изборној крађи и фантомским бирачима, они који нападају председника Вучића су једино у стању да понуде мржњу, бес, фрустрацију на једног човека и на његову породицу - као алтернативу програму развоја државе у наредних пет година.

"Зашто? Зато што не само да не могу да га победе никада и нигде. Видели сте, нема тих избора на којима они могу да победе Александра Вучића. Нису у стању, ни данас, да формулишу било какву политику, било какав програм. Све што умеју да кажу, то је ово. И тако је увек", истакао је Орлић.

Како је рекао, чак и текстови објављени у црногорским медијима долазе са истог места.

"А ту су они стандардни трикови - "знате, нисмо то објавили ми, него смо ми то од некога преузели". А тај од кога сте преузели, тај је исто ваш. Односно, сви радите за истог газду, исти вам је власник, то је "United Media". И сад ми сви треба да се правимо глупи, да немамо појма о чему се ради. Наравно, да знамо о чему се ради. И није случајно што сте поново узели да преписујете од Милована Бркића", рекао је Орлић.

Говорећи о опозицији, Орлић је навео да нема логике у њиховим причама да најпре неће прихватити мандате, а да ће их потом ипак прихватити и опструирати рад институција.

"Узеће они лепо све те паре, јер то је најважније. Могу да се претварају да су узели да штрајкују, али кад се дође до пара, онда је све у реду. И наравно да ће да признају на тај начин резултате избора", изјавио је Орлић.

Како је навео, није на изборима спорна прича о 700-800 гласова, нити о седам-осам хиљада гласова, већ је реч о томе да су избори изгубљени разликом од 900 хиљада.

"Они се никад нису запитали, је ли можда је нешто у теби? Је ли могуће да ти сваки пут будеш поражен на изборима и да се никада не запиташ да ли ја нешто радим погрешно? Не. Крив је Вучић, јер не можемо да га победимо. Срам те било Вучићу, што не можете победити. Крив је народ што неће да гласа за нас", рекао је Орлић.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Пинк