Вести

Орлић: Наша политика је да се глас народа чује и поштује

Председник Народне скупштине Републике Србије и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић говорио је, током гостовања на Информер телевизији, о круцијалним тематикама које окупирају читаву нацију.

С обзиром на то да је на седници Председништва Српске напредне странке током јучерашњег дана одлучено да се иде на нове београдске изборе, Орлић је веома концизно изнео свој став пред широким аудиторијумом.

"Кандидат опозиције Дејан Бодирога није квалификован за градоначелника, као и да опозиција тражи помоћ Запада за уништење Србије, али додаје и да желе убиство председника Вучића. Тајкунска група ће имати Бодирогу као кандитата, а председник Вучић рекао је шта тачно квалификује Бодирогу да будете градоначелник. Политика Тепићке, Ђиласа, Зеленовића и Веселиновића, каже да Бодирога треба да буде градоначелник, а то показује шта другосрбијанци желе да увале народу. Другосрбијанци и миљеници Виоле Фон Крамон, код које иду да их мази по глави, желе да признају независност тзв. Косова, а њихов газда Ђилас ће да се сакрива. Одричу се Републике Српске и називају је геноцидном творевином, а желе и да уведу санкције Русије и на тај начин уништи односе са братском земљом. Желе да уведу марионтеску власт Запада у Србији и плачу и кукају Западу да потпуно уништи Србију, а онда да се они дочепају фотеља и опљачкају народну касу. Други адут Ђиласове камариле је и владика Григорије који подржава то што желе да обесе и убију председника Вучића", истакао је Орлић.

 

 

 

Извор: Информер