Вести

Орлић: Параћин претварају у зону под окупацијом силеџија и криминалаца

Посланик у Скупштини Србије Владимир Орлић каже да није изненађен новом афером у Параћину у коју је укључен бивши директор Водовода у Параћину Александар Милојковић који је опростио дугове за воду члану Демократске странке и потрошио 10 милиона на копање бунара, а никада није нашао воду.

Немар у располагању новцем свих грађана је, изгледа, правило када је реч о Параћину, и зато нове информације о таквим случајевима више никог не изненађују, каже Орлић.

Орлић је објаснио да овакве афере указују да се у општини Параћин расипају паре и да је јасно да је за тако нешто одговоран управо први човек Параћина, председник Општине Саша Пауновић.

У општини чији челник троши буџет на саморекламирање по таблоидима и плаћене памфлете против политичких неистомишљеника, али и срамне трактате против сопствене државе, баш ништа више није чудно. Док то ради, запомаже да општина "нема пара", а заправо јој држава помаже рекордно високим износима из буџетске резерве, помаже у кредитима за инфраструктуру. И како онда "нема", и ко је крив ако "нема"? Одговор је, јасно: одговорност лежи на онима који бацају, троше и испумпавају новац бесомучно и кабадахијски, док Параћин претварају у зону под окупацијом набилдованих силеџија и криминалаца, а општинско Веће у приватну списатељску секцију која не зна шта ће са собом од силног слободног времена, објашњава Орлић.

 

 

 

Извор: Србија данас