Вести

Орлић: Поново оптужују јер су желели нереде на улицама

Владимир Орлић оценио је данас да иза протеста због цене горива стоје припадници, како је рекао, тајкунско-лоповског картела, наводећи да су се данас потрудили да поново оптуже председника Србије Александра Вучића и СНС незадовољни што иако су се трудили није било нереда поново на улицама.

"Данас су представници тајкунко-лоповског картела Ђилас, Мишковић, Шолак, Обрадовић, Јеремић, Јанковић и други очигледно незадовољни јер у Србији нису успели иако су се добро потрудили да изазову нереде и масовно насиље", рекао је Орлић.

Како је додао, они су се данас поново потрудили да понове "своје баналне и дрске лажи" и да оптуже СНС и Вучића.

"Огласили су се саопштењима из својих брлога, а огласили су се и овде у холу Народне скупштине. Негде из јазбине у коју се дубоко сакрио, очигледно у тешком страху због међународне криминалне афере у коју је умешан, послао је овде свог портпарола да оптужи државу за насиље", рекао је Орлић.

Иначе, данас је потпредседник Народне странке Мирослав Алексић у скупштини рекао да осуђује сваки вид насиља појединаца, али и државе према појединцима, те додао да та странка није организатор протеста, али је подржала грађане.

"Нису прошли онако како су се сви заједно надали", рекао је Орлић и додао да је држава реаговала у складу са законом и покушала да заштити нормалне и пристојне грађане који су се усудили да питају оне који протестују зашто то раде.

Орлић је указао да таквог односа према појединцима није било од случаја убиства Ранка Панића у Србији.

"Изгледа да су решили да се тим методама поново служе и поново туку и пребијају. Изгледа да се надају да ће опет нечија кичма или лобања да пукне по њиховим чизмама да би се осећали важним као некад", рекао је Орлић.

 

 

Извор: Танјуг