Вести

Орлић са Јеленом Бухач Радојчић - "Даром из Јасеновца"

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке др Владимир Орлић обишао је данас, заједно са кандидатима за одборнике Неџадом Мемићем и Бојаном Бајагићем, Јелену Бухач Радојчић, која је као дете преживела страхоте усташког логора и по чијем је лику, на иницијативу председника Александра Вучића, снимљен филм "Дара из Јасеновца".

И госпођа Бухач Радојчић данас са поносом стоји уз своју Србију и председника, а на предстојећим изборима кандидат је за одборника на листи "Александар Вучић - Земун сутра".

Како је др Орлић нагласио, њена животна прича сведочанство је српског страдања и историје геноцида над нашим народом у НДХ, уједно је и симбол непоколебљивости и отпора у најтежим временима.

"Слободна Србија данас се бори на начин који је пре председника Вучића био - незамислив".

Др Орлић је, током боравка у Земуну, обишао дечије игралиште и спортске терене у насељу Сава Ковачевић, који се убрзано завршавају.

"Без бриге о најмлађима, не можемо рећи да бринемо о будућности своје Србије. Зато ми управо за сву нашу децу, за добру будућност Земуна и Србије радимо", поручио је др Орлић.

 

 

 

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА