Вести

Орлић: "Србија против насиља" је виновник најгорег насиља

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да су протести опозиције у недељу били дивљаштво и зверски напади на институције који су имали за циљ рушење државе.

"Они што су се закитили именом "Србија против насиља" су они који спроводе насиље. Оно у недељу је било дивљаштво, јер су зверски напали институције и на тај начин су желели да сруше државу. "Србија против насиља" је виновник најгорег насиља и изговарају разне глупости да би опрали своје дивљаштво", рекао је Орлић.

Тајкунске телевизије су снимале и преносиле њихово дивљаштво. Одлично што су преносили, јер смо могли да видимо како то све раде. Њихови лидери Ћута Јовановић, Срђан Миливојевић и Мирослав Алексић на бини су говорили: Идемо да срушимо, да упаднемо и изађемо на балкон и прогласимо победу! Шутирали су, ударали, разбијали, и народ није само видео како је пуцало стакло, него и ко је то радио. Видело се да је Зеленовић рекао: Ајде Мики гурај јаче! Они сада покушавају да политичку штету себе минимализују", рекао је Орлић и додао: 

"Ђилас је лагао да су дошли у мирне протесте, причао да нису то они, да су наводно дошли убачени хулигани који су спроводили дивљаштво. Хулигани су били заправо људи са листе "Србија против насиља" који су дивљали и разбијали институције и то заставама Србије", закључио је Орлић.

На протесту се, јуче појавио јер је схватио да је необјашњиво људима да њих шаљете, а да ви нисте присутни. Кога ти позиваш ајде ти напред, па ћу ја?!

 

 

 

 

Извор: ТВ Информер