Вести

Орлић: Све лажи Алексића демантују чињенице

Члан Председништва Српске напредне странке, Владимир Орлић, изјавио је да је функционер Народне странке, Мирослав Алексић, наставио са изношењем ноторних лажи које су све до једне демантоване и оборене фактима, од лажног оптуживања државе за производњу марихуане на добру Јовањица, па до нове о наводно пронађеном телефону и картици МУП-а код оптуженог.

"И та, најновија лаж, поново је експресно демантована од стране директора полиције. Рекло би се: паметном - доста. Е, баш због тога, сва је прилика да ћемо од Алексића чути још бесмислица из исте категорије. Kада му до сада није већ било довољно бруке, изгледа - неће никада", наводи Орлић.

Орлић упозорава Алексића да у лажним оптужбама на туђ рачун не оде предалеко, па почне да помиње ланац међународне корупције Патрика Хоа и Емилија Лозоје, или лоповлук у Трстенику због ког су против самог Алексића поднете онолике пријаве. "Евентуалне истраге у тим случајевима не би ни најмање пријале лажову Алексићу, као ни његовом шефу Јеремићу. А код те врсте непријатности никакво лагање не помаже, баш као што ни спремност да се брукају и срамоте до бесвести ни најмање не утиче на питање законске одговорности", навео је Орлић.

 

 

 

Извор: Танјуг