Вести

Орлић: Тадић се препоручује тајкунско - љотићевском клану

Србија нема намеру да тргује слободом, а слобода избора је елементарна, не само када је реч о раду медија, већ и кад је реч о политичкој подршци грађана, поручио је данас члан Председништва СНС, Владимир Орлић и истакао да ту нема места тајкунско-љотићевском клану у пакету са Борисом Тадићем.

Орлић каже да је велика мука спопала Бориса Тадића, што је после неограничене власти, раскоши и уживања о трошку народа на које је навикао, сада спао на ниво "безначајног добацивача" који је сам себи једини гласач.

Зато Тадић сада мора да се препоручује за сарадњу тајкунско - љотићевском „Савезу“ Ђиласа, Јеремића, Обрадовића, Веселиновића и њима сличних, као и да са медијским тајкуном Ђиласом позива на укидање медија и таргетирање новинара.

"Да би се, можда, огребао за мало цензуса, мора да прогута све што је о њима говорио, да заборави своје приче о бабама и жабама, да прихвати и Двери и Жељка Веселиновића и њихову накарадну памет", навео је Орлић.

Орлић каже да Тадић сада мора да подржи све њихове ставове о одузимању фреквенција медијима, о затварању непослушних редакција, о укидању дозвола за рад свима који њега и Ђиласа не кују у звезде, али и о лустрацији свих политичких противника, уз неизбежни линч, силовања, уличарско дивљање зарад доласка на власт, вешање о бандере, и остале „демократске“ тековине које тајкунско - љотићевски картел јавно заговара", истиче Орлић.

Тадић, додао је Орлић, и даље заборавља да је Ђиласа јавно оптуживао за енормно лично богаћење док је био на власти, за тајкунско газдовање медијима и бруталне медијске кампање против свих који су му сметали док је жарио и палио напаћеном и опљачканом земљом.

Баш као што, како каже, заборавља и да је Јеремића описивао као потпуно неспособног, невиђену штеточину и заговорника независног ''Косова''. Шта му онда смета да заборави и дивљања Двери и Веселиновића, њихово физичко насиље над женама и отворену мизогинију и фашизам? Зашто онда не би заборавио и скандалозне позиве на силовање премијерке Србије.

Док се нада неком новцу и неком мандату од трговине сопственим ставовима и „вредностима“, нека Борис Тадић има у виду: слободом, Србија нема намеру да тргује, поручује Орлић и истиче да је слобода избора елементарна, не само кад је реч о раду медија, већ и кад је реч о политичкој подршци грађана.

"На слободним изборима, показало се много пута, Тадић, Ђилас, Јеремић, Обрадовић и остали веселиновићи немају шта да траже. Апсолутну подршку народ ту даје успешној политици, пожртвованом раду и јасним резултатима Александра Вучића, управо зато - што не болује од заборавности. Тајкунско - љотићевски клан, у пакету са заборавним Тадићем као привеском, народ памти по злу и неслободи, банкротству и распарчавању Србије, укидању радних места, цензури медија, и њиховом богатству на муци народа, које модерној, успешној и слободној Србији Александра Вучића није ни принети", навео је Орлић.

 

 

 

извор: Танјуг