Вести

Орлић: Убедљива победа политике која значи живот и будућност

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Владимир Орлић рекао је да очекује убедљиву победу листе окупљене око напредњака на предстојећим београдским изборима и да ће то бити, како је навео, убедљива победа политике која значи живот и будућност, како у Београду, тако и у целој Србији.

"Не само да верујемо у убедљиву победу, у јак резултат, него ћемо са великом енергијом и огромним еланом за такав резултат и да се боримо. И након тога, као што смо рекли, да радимо. Имамо велике планове, а показали смо претходних година, да када се за њих боримо овако како умемо, да ти планови, иако су велики, иако су амбициозни, јесу и реални и оствариви. И има да побеђују и Београд и Србија", изјавио је Орлић након седнице Председништва СНС.

Према његовом мишљењу, одлука опозиције о томе да ли ће учествовати на изборима, неће утицати на победу политике коју, Орлић је навео, са поносом представљају напредњаци.

Орлић је рекао да је листа разлога због којих ће кампања и овај пут бити победничка сада још дужа и поделио је те разлоге у две врсте.

Први су што ће, како је рекао, опозиционе листе казнити њихови бирачи, а као другу врсту разлога за победу листе око СНС, навео је што ће бирачи подржати политику коју заступа та странка, коју је лично поставио и предводи председник Вучић и коју ће сви заједно да заступају на изборима 2. јуна.

Орлић је навео да је више разлога због којих ће гласачи "казнити" опозиционе листе.

"Све ово што су радили лагањем својих бирача, кад су им обећавали куле и градове прошле године, па се испоставило да су их у лице лагали. И оним лажима које су кренули да конструишу, да би оправдали свој дебакл, од 40.000 фантома из Републике Српске и ону одвратну кампању коју су водили против нашег народа. И за то ће људи да их казне, јер се све до једне ствари показало као лажно", рекао је Орлић.

У те разлоге спадају и према његовим речима, "измотавање" опозиције пред Европским парламентом и то што су, како је навео, тражили санкције против сопственог народа и државе, што, како је истакао, никоме никада није пало на памет.

"Шта мислите, да су чак и они који су за њих гласали прошле године одушевљени тим? Не, људи су згађени, буквално згађени. И за све то ће да буду кажњени, као и за најодвратније насиље које су спроводили и пред Старим двором и у Скупштини Србије", рекао је Орлић.

Орлић је навео да ће људи знати да адекватно оцене какав је ко и рекао да ту "народ никад не греши".

 

 

 

 

Извор: Танјуг