Вести

Орлић: Вучић предводи одговорну политику

Овога јутра у "Добро јутро Србијо" на Хепи ТВ о предстојећим изборима у Србији и понашању опозиције говорио је др Владимир Орлић, председник Народне скупштине Републике Србије.

"Бивши режим је добио шта жели, али опет креће кукање и вајкање "Нисмо тако мислили", "Ми смо тражили, али нисмо очекивали изборе". То је основна реакција опозиције на најаву избора. Људи су то препознали и назвали циркусом. Они су на најодвратнији начин искористили трагедију која се догодила у мају и изели људе на улицу јер су тобоже погођени трагедијом, а све су то претворили у предизборну кампању. То је данас свима јасно, па је више оних на бини него ових око бине на тим њиховим окупљањима. Шолакова телевизија синоћ каже да на улице људи излазе, не због насиља већ због бољих изборних услова", јасан је Орлић.

Према његовим речима, основна идеја опозиције је власт без избора.

"Они су мислили да ће преко улице неког да заплаше, да им се отвори пут до фотеља без избора. Међутим, добили су јасан одговор да то тако не може. Покушали су да злоупотребе и мајску трагедију и садашњу ситуацију на Косову и Метохију. У сваком догађају су против своје државе и свесно јој праве штету. Нема мере и логике, већ хајде само да се острвимо на Александра Вучића. Њима је за све крива Србија и Александар Вучић, ни за шта није крив Аљбин Курти. Њих не занима ни држава, ни народ, ни национални интереси већ само фотеље и да се дочепају власти", наводи Орлић.

Орлић je рекао да опозиционари већ праве стратегију како ће од сопствених бирача да "направе будале".

"Ми ћемо ићи у више колона па ћемо после избора да се ујединимо. Видите они већ планирају како ће да превеслају бираче", прича Орлић.

Према његовим речима, опозиција нема никакав план, тактику и став већ само "сипа глупости" и напада председника Вучића за сваки поступак. Они само иду против Александра Вучића и то јасно и отворено кажу.

 

 

Извор: Танјуг/ТВ Хепи