Вести

Осуда противправног заузимања административног прелаза

Влада нам је, колико јуче, саопштила да ни по коју цену неће дозволити размештање косовских цариника. Данашњи одговор режима је отказивање седнице Владе Србије. Српска напредна странка зато тражи од Владе одговор на питање: шта је план Владе Србије по питању заштите интереса наше државе и грађана?

Српска напредна странка ће увек бити уз свој народ. Зато нисмо бежали од поделе одговорности и по питању Косова и Метохије. Међутим, проблем Србије је отуђена од народа власт, која својом неодговорношћу и неспособношћу сваки дан производи све веће проблеме. Таква власт изгубила је свако поверење грађана Србије.

Зато, Српска напредна странка захтева од Владе Србије да закаже хитну седницу Народне скупштине Републике Србије, на којој би се гласало о поверењу Влади. Сматрамо да нико моралан више не може, не сме и нема право да подржава овакву Владу.
Излаз за Србију и њене грађане је у расписивању ванредних парламентарних избора и доласку на власт оних који ће водити бригу о државним и националним интересима.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ
СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ