Вести

Пантић Пиља: Опозицији су кокарда и петокрака исто

Раскол и идеолошку контрадикторност домаће опозиције и друге актуелне теме, коментарисала је, на ТВ Информер, председник делегације Србије у Парламентарној скупштини Савета Европе Биљана Пантић Пиља.

Пантић Пиља навела је да Сава Манојловић не говори о Косову и Метохији него о амброзији и канализацији како би оправдао финансије које му стижу из иностранства.

"Драго ми је што се опозиција налази у парламенту, јер сада народ може да види какви су. Милош Јовановић, Бора Новаковић и Мариника Тепић су заједно на изборима и код свих њих можете приметити петокраку и кокарду заједно па се неке патриоте удружују са онима који су против градње цркава у Новом Саду. Не дај Боже да освоје већину, јер ниједна њихова странка неће моћи да формира одборничку групу. Сава Манојловић је рекао да би се бавио канализацијом и амброзијом, а не Косовом и Метохијом да би некако оправдао новац који прима, јер не сме да каже да је отворено за независно "Косово". Мариника и Чанак су такође заједно на листи и грађанима је свега доста", рекла је Пантић Пиља.

 

 

Извор: Информер